Tre bilder på CatchApp

CatchApp kan vara guld värt!

Använder du också Google Calandar i din iPhone? Kanske du, precis som jag, upptäckt att den ibland synkar dåligt. Vid ett tillfälle kom jag över en app som rådde bot på detta. CatchApp.

Vad är CatchApp?

Med CatchApp kan du hålla koll på aktiviteter som sker tex i Google Calendar. CatchApp fångar upp dels att något händer dels vem som utför det.
Säg tex att du delar en bok på Evernote med din projektgrupp. Med hjälp av CatchApp kan du få uppdateringar i realtid om något ändras, läggs till eller tas bort och även vem det som gör det. Allt listas kronologiskt i din feed.

Integrationer

Appar som stöds i dagsläget är Dropbox, Google Drive, Google Calendar, Evernote, Box, OneDrive / SkyDrive, Trello, Basecamp, Podio, Pivotal Tracker, Jira, Confluence, GitHub, Bitbucket, Desk, Zendesk, Highrise, Yammer, Salesforce Chatter, Mendeley, Lighthouse, Facebook, Twitter, och RSS feeds

Gratis är gott

CatchApp är gratis att ladda ner från AppStore och att använda, med en övre gräns på 100 feed-uppdateringar per månad. Men genom att rekommendera appen till vänner och kollegor kan du ”tjäna” ihop upp till 1000 uppdateringar per månad.
I annat fall finns även en in-app-store där du kan uppgradera ditt konto.

Hur jag använder den

Främst använder jag den som sagt med Google Calendar, men har haft nytta av appen i andra sammanhang och med andra appar, som tex Evernote och Trello. Vad gäller användningsområdet vet jag att det finns så mycket mer att göra än bara få uppdateringarna, men det är inget jag behövt än så länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.