Logotyp-med-tagline-vården.se

Min praktik på Vården.se

Tredje veckan på första Lian kör igång nu. Fyra veckor återstår av min praktik här på Vården.se och det känns som att jag hamnat rätt. Även om det var en långsam start och en kort första vecka, med många sjuka och luddiga uppgifter, så tror jag ändå att jag kan gå därifrån och känna att jag gjort något bra.
Det kommer att kännas konstigt att gå tillbaka tror jag. jag trivs än så länge väldigt bra. Bra kollegor, bra lokaler, smidigt att ta sig fram och tillbaka och vill man gå ner på stan efteråt, ligger det mitt i smeten.

Praktikantens uppgifter

Arbetsuppgifterna har än så länge bestått i att uppdatera webbsidan med nytt innehåll, nya kunder till exempel, jag har skrivit i deras blogg, vilket har inneburit en hel del research från min sida också. Det är kul, men ibland tidskrävande. Som tur är  har vi inga speciella deadlines.
Bredvid mitt skrivande sitter jag och pillar med en Facebook Manual för våra kunder. Inser hur tjock en sådan pdf kan bli så det gäller att sätta rejäla avgränsningar, samtidigt som att man vill ju att kunden faktiskt ska använda sig av Facebook och andra sociala medier.

Första sidan på vården.se. Här söker du efter din vårdgivare.

Jag var lite bummed när jag gick miste om praktikplatsen på Studentum först, men jag tror att Vården passar mig bättre. Känns bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.