Ny på jobbet

Martin Bloggen, Privat Leave a Comment

Den 1 juni började nya jobbet på Magnolia Bostad. Tiden går så himla fort och jag trivs bra. Men det är mycket att sätta sig in i. Så klart.

Här sitter jag som webbredaktör. Främst handlar det om att lägga upp nyheter och publicera pressmeddelanden. På mitt bord ligger också att bygga och administrera de individuella projektsidorna. Det kan röra sig om fyra webbsidor man jobbar med parallellt. Det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Magnolia Bostad

Magnolia Bostad sysslar med fastighetsutveckling runt om i landet och är sedan den 9 juni börsnoterat. Kontoret ligger på femte våningen inne på Sturegallerian på Stureplan. Ganska centralt med andra ord.

På denna korta tid har jag hunnit med att vara med på dels en säljstart av ett 2-årigt projekt samt en börsnotering. Man kan väl säga att man kastades in i hetluften direkt.

Det enda jag tycker är synd är bristen på min egen okunnighet vad gäller fastigheter och fastighetsutveckling. Måste ju ärligt säga att jag tidigare inte haft något speciellt stort intresse för det heller. Men jag försöker suga åt mig det jag hör och ser, för det är intressant. Å andra sidan kräver min roll inte det heller, men det kanske skulle bidra med något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.