profil header martin quist live

Nya hemsidan är äntligen live

Äntligen live

Ja, äntligen är nya hemsidan uppe och igång! Det tog sin lilla tid, men det gick. Det är väl aldrig helt lätt att åstadkomma något bra väldigt snabbt och ibland kändes det som att jag tagit mig vatten över huvudet, men jag tror det blev ganska bra ändå. Vissa störsmoment finns fortfarande, men i mångt och mycket kan jag istället fortsätta att koncentrera mig på innehåll!

Ta er gärna en liten stund att klicka runt. Glöm inte att kolla in och spara ner mitt CV.

Live navbar

Eller varför inte kika in på mina klasskamraters bloggar och webbsidor.
Om ni hittar några luckor (jag är medveten om att jag saknar några) hör gärna av er eller droppa ett meddelande.

Speaking of…

Är det så att ni hittar några andra konstigheter eller ni bara vill ge lite kärlek, dra er inte för att höra av er till mig. Skriv en liten kommentar här nedan vetta! Och kom ihåg: ”Sharing is caring”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.